Promonieuws: trends en updates!

Bedrukte kerstballen, leuk voor in de kerstboom, thuis of op kantoor!

Hebt u altijd het idee dat de kerstboom van een ander er leuker uit ziet? Met bedrukte kerstballen  vergroot u de sfeer op de werkvloer tijdens de kerstperiode. Het bedrukken van kerstballen is eenvoudig en snel. Kerstballen bestelt u online, zijn goedkoop en perfect geschikt als een relatiegeschenk!

Bedrukte kerstballen als relatiegeschenk

De bedrukte kerstballen van Zintuig.nl zijn niet alleen leuk bij u in de boom, maar ook als relatiegeschenk. Uw bedrijfsnaam, logo of slogan op een leuke kerstbal als reclame? Het is allemaal mogelijk. Ook andere artikelen binnen ons assortiment kerstproducten zijn leuk als relatiegeschenk, zo verkopen wij ook kersthangers of kerstkleding.

Glazen kerstbal bedrukken

Kerstballen online kopen bij Zintuig

De kerst valt een week voor het nieuwe jaar. Dit is dus ook de tijd dat u voor kerstballen moet kijken. Kerstballen online kopen doet u bij Zintuig.nl. Zintuig krijgt elk jaar een nieuwe collectie bedrukte kerstballen, hier zit vaak ook een eindejaarsactie aan vast. Kerstballen online kopen is eenvoudig en snel. Dit betekent bijvoorbeeld een gratis pakket kerstballen bij een afname vanaf een bepaald bedrag. Kijk voor de eindejaarsacties die momenteel gelden even bij de cadeau button op de productpagina’s.

Kerstballen met uw opdruk bestellen
Een order plaatsen voor kerstballen kan op verschillende manieren. U kunt online bestellen, voor uitleg die de productpagina van het gewenste product. Daarnaast kunt u ook telefonisch bij ons bestellen, of via de mail.

plastic kerstballen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *