Promonieuws: trends en updates!

Golfparaplu’s online bedrukken bij Zintuig.nl

Een potje golf gaat altijd gepaard met veel verschillende attributen. Niet alleen de golfclubs zijn tegenwoordig noodzakelijk maar ook de extra’s als golfschoenen, petjes en natuurlijk de golfparaplu. Maar wat maakt de golfparaplu dan zo anders dan de normale paraplu? Het verschil zit hem daar vooral in de kwaliteit en de afmetingen van de paraplu. Een golfparaplu is in de diameter altijd een paar cm groter dan de klassieke paraplu. Tevens is de golfparaplu steviger gemaakt dan de normale paraplu. Dit komt doordat men tijdens het golf meestal op een open veld speelt met veel wind waardoor een stevige paraplu zeker geen overbodige luxe is.

Een golfparaplu goedkoop bedrukken

Bij Zintuig kunt u heel veel verschillende golfparaplus bedrukken. Maar welke past nu juist het beste bij uw bedrijf? Voor deze vraag heeft Zintuig een oplossing gevonden. U kunt op onze website gebruikmaken van een vergelijkingstool. Met behulp van de vergelijkingstool kunt u op een heel makkelijke manier verschillende golfparaplu’s vergelijken op prijs, bedrukkingsruimte, bedrukkingstechnieken en kleur. Hieruit kunt u vervolgens een selectie maken van 1 of 2 golfparaplu’s die u uiteindelijk wilt bedrukken. Van deze 1 of 2 golfparaplus kunt u vervolgens een sample aanvragen en met behulp van de samples kunt u de golfparaplu’s vergelijken op kwaliteit. Op deze manier kunt u dus heel makkelijk de juiste golfparaplu vinden voor uw marketingcampagne of bedrijf.

Bedrukte golfparaplus snel bedrukt en geleverd!

Al onze golfparaplus kunt u naar uw eigen wens laten bedrukken, u kunt zelf helemaal bepalen wat u bedrukt wil hebben. Hierdoor wordt de golfparaplu geheel persoonlijk gemaakt en zal niemand anders deze golfparaplu hebben. U kunt bij ons de golfparaplus goedkoop en in kleine oplages bedrukken. Bovendien kunnen wij de golfparaplus snel leveren en kunt u uitgaan van de beste kwaliteit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *