Promonieuws: trends en updates!

Groene relatiegeschenken van Zintuig

Wij van Zintuig.nl proberen altijd te denken aan het milieu, waarom zal u dat ook niet doen? Verras uw relaties is met een bijzonder en uniek geschenk waarmee u bijdraagt aan een betere wereld. Bij Zintuig hebben wij een groot aanbod aan groene producten. Dit kan bijvoorbeeld een agenda van gerecycled papieren in combinatie met een biologisch afbreekbare pen zijn of een 100% gerecycled notitieboekje. De laatste tijden zijn groene, milieuvriendelijke hip geworden. Steeds meer bedrijven en mensen maken gebruik van deze producten. Met deze geschenken kunt u uw relaties de groene boodschap van uw bedrijf meegeven en kracht bij zetten.

Eco pennen bedrukken

Uw groene relatiegeschenken bedrukken

Als u voor uw relaties een groen relatiegeschenk ik gedachten heeft, dan zijn er veel verschillende producten waaruit u kunt kiezen. Zo zijn er de gerecyclede notitieboekjes, memoboekjes, agenda’s sticky notes maar ook biologisch afbreekbare pennen. Bij Zintuig kunt u al deze producten laten bedrukken met uw logo of boodschap. De producten kunnen op verschillende manieren bedrukt worden. Zo kunnen artikelen bedrukt worden met een zeefdruk, maar ook full colour bedrukt worden.

Eco notitieboek bedrukken

Uw groene geschenken bestellen

Hebt u het perfecte geschenk gevonden dat past bij uw bedrijf en uw relaties? Bestel deze dan gemakkelijk via Zintuig.nl bij ons overzicht duurzame relatiegeschenken. Op de website kunt u gemakkelijk de prijs voor het artikel berekenen, inclusief de gewenste opdruk.

Afbreekbare gebruiksartikelen van relatiegeschenken Zintuig.nl
Ons assortiment diverse artikelen zoals muismatten zijn gemaakt van gerecycled materiaal, bestaande uit hergebruikte autobanden. Hieronder vindt u onze ecologische muismatten en andere gebruiksartikelen, een uitkomst voor iedereen met een ‘groene’ visie!

Neem gerust een kijkje binnen ons assortiment, voor vragen kunt u altijd contact opnemen met het verkoopteam van Relatiegeschenken Zintuig.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *