Promonieuws: trends en updates!

Hoe kiest u het perfecte relatiegeschenk?

Hoe kiest u het perfecte relatiegeschenk?

Met meer dan duizenden relatiegeschenken waar u uit kunt kiezen is de keuze soms overweldigend. Vaak is het eerste geschenk dat we kiezen niet zo duur. Toch zijn er vele factoren die van invloed zijn op het aankoopproces. Om u op weg te helpen hebben we vijf vragen op een rijtje gezet die u op weg kunnen helpen.

 

  1. Wie is uw doelgroep?

Het begrijpen van uw publiek zal u helpen om het juiste relatiegeschenk te kiezen. Het in acht nemen van de leeftijd, hobby’s, beroep, inkomen en het geslacht van uw doelgroep is erg belangrijk. Een hip geschenk zal een jong publiek waarschijnlijk wel aanspreken maar kan de wat oudere doelgroep misschien wel afschrikken.

  1. Hoeveel mensen ontvangen een relatiegeschenk?

Richt u zich op enkele potentiele klanten of wilt u zich verbinden met meer dan duizend huidige klanten? Het weten van de grote van uw doelgroep zal uw zoektocht vergemakkelijken en specifieker maken.

  1. Waar geeft u uw geschenk?

Snelle weggevertjes zoals pennen of sleutelhangers zet u op een andere plek in dan bijvoorbeeld een bedrukt T-shirt of bedrukte speaker. Het verschilt per locatie en gelegenheid welk geschenk geschikt is.

  1. Wat is uw budget?

Al zou u zich voor de keuze van een goed relatiegeschenk niet moeten laten leiden door de prijs, uw budget is toch belangrijk. Een kleiner budget verkleint het aantal mogelijkheden. Goedkope pennen zijn natuurlijk goedkoper dan premium speakers.

  1. Hoe wil het relatiegeschenk uw naamsbekendheid vergroten?

Promotionele producten van europromos zijn effectief om uw marketing boodschap te verkondigen. Maar wanneer u denkt aan een bepaald item, denk er dan aan hoe het mensen zal herinneren aan uw merk. Bepaal welke boodschap het meest belangrijk is voor uw campagne.

Voor meer informatie over relatiegeschenken kijk europromos.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *