Promonieuws: trends en updates!

Koffers en trolleys bedrukken bij Zintuig.nl

Bent u op zoek naar een leuk alternatief voor relatiegeschenken, dan bent u bij zintuig aan het juiste adres. Met een koffer en trolley springt u er net even bovenuit en geeft u net even een andere touche aan uw relatiegeschenken. Een aangename verrassing voor uw klant, die dit geschenk absoluut zal waarderen. Daarbij heeft u ook nog eens de mogelijkheid om de koffers te bedrukken. Deze bedrukte koffers geven nog net wat meer uitstraling dan een ‘gewone’ koffer en zorgen tevens voor een mooi uithangbord voor uw bedrijf.

Bedrukte koffers en trolleys zijn verrassend en perfect relatiegeschenk

Bij zintuig vind u een groot en ruim aanbod in koffer en trolleys. Zowel in diverse soorten en maten alsmede in kleuren. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om een geschikte koffer uit te kiezen. Door deze diversiteit zijn de bedrukte koffers en trolleys een verrassend en ideaal relatiegeschenk voor zowel uw klanten als personeel. Voor koffers bedrukken zijn de mogelijkheden zeer ruim en daarbij kunt u kiezen voor verschillende varianten. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijfslogo of de slogan van het bedrijf. Ook is het mogelijk om een sterkte tekst op de koffer of trolley te laten bedrukken, wat betrekking heeft op uw bedrijf. Een uitstekend middel om uw bedrijf goed voor de dag te laten komen en ondertussen maakt u ook nog eens reclame.
trolley bedrukken

Zintuig biedt drukwerk van hoogwaardige kwaliteit

Zintuig is vele jaren de specialist op het gebied van drukwerk. Met een ruime schat aan ervaring en de aanwezige deskundigheid kan altijd de hoogste kwaliteit geboden worden. Koffers en trolleys bedrukken is dan ook van de hoogste standaard, waardoor het drukwerk er altijd professioneel uitziet. Koffers en trolleys kunnen online besteld worden en worden per stuk of per set afgeleverd. Door het ruime assortiment is een keuze snel gemaakt en daarnaast kunt u rekenen op een snelle service. Kwaliteit en service staan dan ook hoog in het vaandel bij zintuig.koffer bedrukken

Zintuig biedt kwaliteit voor goedkope prijs
Daarnaast is het koffers bedrukken goedkoop en betaald u een zeer scherpe prijs voor hoge kwaliteit. De bedrukte koffers en trolleys helpen u uiteindelijk bij het verwezenlijken van het perfecte relatiegeschenk. Bedrukte koffers en beurstrolleys zijn dan ook snel en eenvoudig online te bestellen!

Beurstrolley bedrukken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *