Promonieuws: trends en updates!

Relatiegeschenken tijdens de feestdagen

Het is niet gemakkelijk om uw bedrijf te laten opvallen tijdens de feestdagen. Het integreren van bedrukte relatiegeschenken in uw marketing initiatieven is een goede manier om uw klanten en medewerkers wat blijk van waardering te geven. In deze blogpost geven wij vijf redenen waarom u zou moeten investeren in relatiegeschenken tijdens deze feestdagen.

1.      Val op.

De meeste mensen worden tijdens de feestdagen plat gebombardeerd met reclamespotjes, posters en aanbiedingen. Wanneer u relatiegeschenken toevoegt aan uw marketing mix wordt, kunt u zichzelf ervan verzekeren dat uw boodschap opvalt bij uw collega’s en relaties.

2.      Bedank uw huidige klanten

De feestdagen draaien vooral om het tonen van waardering. Laat aan belangrijke klanten zien dat u dankbaar bent ze als klant te hebben, door ze een waardevol geschenk te sturen.

3.      Vergeet uw werknemers niet

Uit onderzoek van Staples blijkt dat een bedrijf dat haar werknemers geschenken geeft met de feestdagen, tevredenere, productievere, en blijere werknemers heeft.

4.      Stap in de emotie van de feestdagen

Deze tijd van het jaar kan best stressvol zijn. Geef uw relaties en collega’s een geschenk dat ze wat rust geeft en plezier.

 

Relatiegeschenken bij Europromos

Bent u van plan om uw klanten of collega’s eens lekker in het zonnetje te zetten de komende feestdagen? Neem dan eens een kijkje op Europromos.be. We kunnen u zeker helpen met het kiezen van het juiste geschenk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *