Promonieuws: trends en updates!

Waarom bedrukte kerstmutsen als relatiegeschenk?

Waarom kerstmutsen laten bedrukken?

Bedrukken met je eigen afbeelding of logo, daar gaat het om. Bedrukte kerstmutsen met sterretjes heeft de bijzondere eigenschap, dat als je hem op je hoofd zet, je gekker durft te doen dan normaal. Je geeft jezelf hierdoor toestemming je te laten gaan. Natuurlijk gebeurd dit met alle soorten wel, maar alleen met een bedrukte laat je een permanente indruk achter die heel sterk is.

 

loetje kerstmutsenWat zijn voordelen van het bedrukken van kerstmutsen?

Stel je voor; je hebt kerstmutsen bedrukt met het logo van je bedrijf, en je ontvangt relaties, personeel en klanten met deze kerstmutsen op, dan zien ze het logo en zullen ze onder de indruk zijn van de sfeer, feestelijkheid, en zich meer op hun gemak voelen. Hierdoor zullen ze uw bedrukte logo associëren met deze fijne gevoelens en zal deze beter blijven hangen. Perfect voor promoties en daarom ook geschikt voor beurzen en conventies.

 

Welke kleuren kunnen gedrukt worden op een kerstmuts?

Vaak alle PMS kleuren (Ook wel bekend van de kleuren kaartjes wanneer je blikken verf koopt)
zijn beschikbaar voor het bedrukken van je kerstmutsen. Hierdoor heb je volledige vrijheid in wat voor afbeelding je laat drukken. Je kan dus elke afbeelding uitkiezen, bewerken, en laten drukken, en de kleuren geven je volledige vrijheid van expressie.

 

Wie heeft baat bij het kopen van kerstmutsen?

Mensen die in bedrijven, scholen of op evenementen werken. Bij evenementen is het belangrijk op te vallen, vooral op een unieke manier waardoor je herinnert word door de aanwezigen. Daar zijn vele mogelijkheden voor, maar iets wat men kan dragen werkt altijd het beste, omdat ze zich hechten aan waar ze zich aan verbinden. Daarom, als u een evenement organiseert rondom de kerst, dan kan je bedrukte hoofd-deksels gebruiken ter promotie van hun bedrijf, doel, of boodschap. Ook de kerstman zal zich gevleid voelen.

 

Waar gebruik je bedrukte kerstmutsen?

Overal waar je zakelijke contacten hebt die via bedrijf, werk, of promoties lopen. Het valt dan ook onder relatie geschenken. Relatiegeschenken zoals bedrukte hoeden of mutsen kunnen je helpen de juiste contacten te leggen doordat de mensen die ze dragen ook in contact komen met andere mensen en daardoor aangesproken zullen worden als iemand interesse heeft. Het bevorderd de mond-op-mond reclame tijdens dit soort activiteiten en evenementen.

Bedrukte feestmutsen gebruiken ter promotie van hun bedrijf, doel, of boodschap. Ook de kerstman zal zich gevleid voelen.

Kijk voor meer informatie over promoties, relatiegeschenken en marketing middelen op www.tipsvoorgeschenken.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *